Play Video

High End Car detailing

BR Cardetailing

Jouw nieuwe of gebruikte wagen laten glanzen als nieuw?
Met professionele car-detailing garanderen wij je een schitterend resultaat.

Wij beschikken over een veilige, ruime en propere werkplaats met de nodige verzekeringen en bewaking.

We werken enkel met kwalitatieve producten.

BR Cardetailing beoogt de perfectie bij elke behandeling van uw wagen. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het hanteren van de meest gespecialiseerde technieken zijn voor ons dan ook een must.

BR Cardetailing voltooid elk project binnen de deadline en met het hoogste kwaliteitsniveau. Met een focus op persoonlijke service en concurrerende tarieven streven we uw verwachtingen te overtreffen.

BR cardetailing richt zich op het leveren van uitstekende diensten met de hoogste klanttevredenheid. We zullen er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Onze Partners

enkel de beste producten

Wij maken gebruik van de beste producten dat de markt te bieden heeft om het perfecte resultaat te behalen.

GYEON biedt een assortiment hoogwaardige producten voor autodetailing aan, die grondig zijn getest zodat ze beantwoorden aan de behoeften van liefhebbers en de strenge maatstaven van professionals. Bij GYEON hebben we kosten noch moeite gespaard om u de innovatiefste oplossingen aan te reiken, die altijd een optimaal resultaat en een hoge klanttevredenheid opleveren. Het is onze missie om de meest hoogtechnologische producten te verschaffen, tegen een heel scherpe prijs.

Wij hebben een groot deel van het Gyeon assortiment te koop in onze winkel. Graag meer uitleg over een bepaald product? Kom zeker eens langs voor meer uitleg!